Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

Uw feest van de eerste tot de laatste noot geregeld
Geeft u Partycentrum 't Witte Peerd de verantwoordelijkheid voor het organiseren van uw huwelijksfeest, evenement of bijeenkomst, dan zorgen wij dat alles tot in de puntjes voor uw wordt geregeld. Wij beschikken over 3 zalen en hebben voor elke gelegenheid een passende sfeervolle ruimte. Partycentrum 't Witte Peerd is voor u dé plek waar u geniet van gastvrijheid, gezelligheid, culinaire kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid.

Een Partycentrum waar stijl en gezelligheid elkaar ontmoeten!
't Witte Peerd is hét adres voor alle soorten bijeenkomsten zoals bruiloften, jubileumfeesten, vergaderingen, workshops, seminars, meetings, bedrijfsfeesten etc. Wat jaren geleden begon als klein café, is inmiddels uitgegroeid tot een modern en sfeervol partycentrum waar gastvrijheid centraal staat. Voor de meest uiteenlopende feesten en bijeenkomsten kunt u bij ons terecht voor het huren van een zaal tot een capaciteit van 10 tot maar liefst 250 personen. 

Beleef uw bedrijfsfeest bij Partycentrum 't Witte Peerd
Van bedrijfsevenement tot personeelsfeest, van 10 tot maar liefst 250 personen. Wij regelen het graag voor u. Voor ons is het organiseren van feesten en evenementen een dagelijkse kost. Wij denken met uw mee en adviseren u over een gepaste invulling (zoals sfeer, eten, muziek etc.) die aansluit op uw wensen. Uiteraard houden we hierbij rekening met het te besteden budget.

Een sfeervol dakterras in het verlengde van de bovenzaal
Het bijzondere van de bovenzaal is dat je vanuit hier op het dakterras komt. Het dakterras is een verlengstuk van de bovenzaal hier kunt u dus ongestoord zitten met uitzicht op het Palthebos. Het dakterras is gesitueerd op het zuiden dus wanneer maar iets de zon schijnt kunt u hier heerlijk buiten zitten. Ook voor de rokers onder ons is dit een uitkomst.

Daarnaast beschikken wij over een ruime gratis parkeergelegenheid, een goede bereikbaarheid en een creatieve culinaire keuken die wordt versterkt door een uiterst attente bediening.Ook beschikken wij over een cafetaria in Nieuwleusen.

Kortom, bij Partycentrum 't Witte Peerd vindt u alle ingrediënten om uw bedrijfsfeest of bedrijfsevenement tot een groot succes te maken. Wij zijn gevestigd in Nieuwleusen, maar ook goed bereikbaar vanuit DalfsenZwolle, Genemuiden en Staphorst.