Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

 

Gaat u trouwen en zoekt u een geschikte trouwlocatie in Nieuwleusen? Bij ‘t Witte Peerd heeft u de keuze uit maar liefst drie verschillende zalen voor uw huwelijksfeest. In iedere zaal staat gezelligheid, gastvrijheid en culinaire kwaliteit centraal. Wij regelen uw feest tot in de puntjes, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van een geweldige avond met uw gasten. Wie wil dat nou niet?

Meer dan een trouwlocatie in Nieuwleusen

Wij beschikken over drie sfeervolle en functionele zalen die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. U kunt hierbij denken aan een familiedag, bedrijfsfeest, verjaardag, huwelijksjubileum of trouwlocatie. Helaas is eigen catering niet mogelijk, maar wij maken graag een menu op maat op basis van uw wensen. Culinair genieten, dat begint bij 't Witte Peerd!

Trouwlocatie Nieuwleusen

Uniek huwelijksfeest

Wij hebben al veel bruiloften mogen verzorgen op onze trouwlocatie in Nieuwleusen. Mede dankzij deze jarenlange ervaring en onze flexibiliteit kunnen wij goed inspelen op uw wensen. Ook kunnen wij u hierdoor goed adviseren over een geschikte invulling van de dag. Deze persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. Een huwelijksfeest is tenslotte een bijzonder feest, een dag om niet te vergeten. Wanneer u kiest voor ‘t Witte Peerd dan bespreken wij allereerst uw wensen. Denk hierbij aan uw voorkeuren wat betreft catering, muziek en niet geheel onbelangrijk: de sfeer. Zo realiseren we een huwelijksfeest dat volledig aangepast is aan uw persoonlijke situatie en budget. Of u nu gaat voor een intiem feest of een knalfeest met een grote groep, het is allemaal mogelijk bij ‘t Witte Peerd!

’t Witte Peerd: de makkelijk bereikbare trouwlocatie in Nieuwleusen

U wilt natuurlijk dat uw gasten uw huwelijksfeest makkelijk kunnen bereiken. Onze trouwlocatie in Nieuwleusen heeft een centrale ligging. Het partycentrum bevindt zich namelijk op slechts 15 minuten rijden vanaf Zwolle. Behalve vanuit Zwolle, zijn wij ook goed bereikbaar vanuit Dalfsen, Genemuiden en Staphorst. Wanneer uw gasten zijn gearriveerd kunnen zij gratis parkeren voor de deur. Ook is ‘t Witte Peerd goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Met bus 29 vanuit Zwolle zijn uw gasten binnen 17 minuten bij halte Nieuwleusen centrum, de halte voor ons partycentrum. Vanuit Dalfsen bereikt men ‘t Witte Peerd in zo’n 25 minuten met bus 591.

Vrijblijvend offerte trouwlocatie in Nieuwleusen

‘t Witte Peerd is de perfecte trouwlocatie voor uw sfeervolle feest. Van een groot tot klein gezelschap, wij verzorgen uw huwelijksfeest tot in de puntjes. Bovendien mag een overheerlijk diner niet ontbreken op uw trouwdag. Wij regelen het graag voor u! Onze trouwlocatie beschikt over een bar, dansvloer, feestverlichting en nog veel meer. Kom gerust eens langs om onze trouwlocatie in Nieuwleusen te bekijken. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat bij ons aan.

Contact opnemen met onze trouwlocatie in Nieuwleusen

Bent u op zoek naar meer informatie over onze trouwlocatie, brasserie of cafetaria in Nieuwleusen? Neem voor meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden gerust contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l of te bellen naar 0529-481295. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een onvergetelijk huwelijksfeest op onze romantische trouwlocatie in Nieuwleusen!