Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

Onze prachtige trouwlocatie in de regio Genemuiden staat garant voor een waar sprookjeshuwelijk. Wat dachten jullie van een receptie in één van onze sfeervolle zalen? Aansluitend een heerlijk diner met uw naaste familie en vrienden. Jullie sluiten de avond af met een sprankelend feest in onze feestelijke zaal, die beschikt over een dakterras. Kortom: de moderne faciliteiten en culinaire gastvrijheid van onze trouwlocatie zijn de perfectie ingrediënten voor een onvergetelijk feest.

Meer dan een trouwlocatie in de regio Genemuiden

De drie prachtige zalen van 't Witte Peerd zijn meer dan een trouwlocatie in de buurt van Genemuiden. Zo kunt u onze zalen ook huren voor een gezellige familiedag, groot bedrijfsfeest, huwelijksjubileum of knallend verjaardagsfeest. Bij ons is iedereen welkom, voor welke gelegenheid dan ook. Helaas is het niet mogelijk zelf catering te verzorgen. Laat u verrassen door onze culinaire traktaties en drankjes. Ook beschikken wij over een cafetaria in Nieuwleusen. Optimaal genieten! 

Trouwlocatie Genemuiden

Verschillende zalen 

Onze trouwlocatie in de regio Genemuiden beschikt over drie verschillende zalen. Al onze zalen zijn multifunctioneel en variëren van grootte. De zalen zijn onder andere voorzien van sfeervolle verlichting en moderne geluidsinstallaties. Onze trouwlocatie is makkelijk te bereiken en beschikt over voldoende gratis parkeerruimte. Ook de bereikbaarheid via het openbaar vervoer is erg goed vanuit de gemeente Zwartewaterland.

Uw trouwlocatie in de buurt van Genemuiden

Viert u de mooiste dag van uw leven graag met een klein gezelschap? Van receptie tot en met het afzakkertje na het diner, wij denken graag met u mee. Ook voor de invulling van een groot trouwfeest bent u bij onze trouwlocatie in de regio Genemuiden aan het juiste adres. Wat dacht u bijvoorbeeld van een knallende afsluiting met dj? Dat wordt dansen tot de zon opkomt! Het is maar een voorbeeld, jullie wensen zijn uiteindelijk doorslaggevend. Door onze kennis en ervaring hopen wij ook jullie te verrassen met een passende invulling van uw trouwfeest.

Ontdek onze sfeervolle trouwlocatie in de regio Genemuiden

Geniet van uw receptie, huwelijksdiner en/of een gezellige feestavond op onze veelzijdige trouwlocatie. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0529 - 48 12 95 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Westeinde 5 in Nieuwleusen en ook goed bereikbaar vanuit Genemuiden, Dalfsen, Staphorst en Zwolle. U vindt onze locatie op nog geen 25 minuten rijden vanaf de tapijtstad in Overijssel. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen tot in de details te bespreken. Uiteraard geven wij u ook een uitgebreide rondleiding. Maak van deze speciale gelegenheid de mooiste dag van jullie leven, want werkelijk alles is mogelijk op onze trouwlocatie in de buurt van Genemuiden.