Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

‘t Witte Peerd is een perfecte locatie voor jullie huwelijksjubileum in de regio Zwolle. Of het nu gaat om een 25-jarig huwelijksfeest of 50-jarig huwelijksfeest, wij maken er een unieke dag van. Een dag die jullie niet snel zullen vergeten. Daarbij zijn onze moderne faciliteiten en culinaire gastvrijheid de sleutel tot een geslaagd feest.

Laat u verrassen

Onze locatie is niet alleen uitermate geschikt voor een huwelijksjubileum in de buurt van Zwolle. Ook voor een huwelijksfeest, personeelsuitje, verjaardag of andere gelegenheid kunt u onze zalen huren. Eigen catering is helaas niet toegestaan. Bij 't Witte Peerd verzorgen wij uw feest en catering tot in de puntjes. Met veel plezier verzorgen wij uw catering, zodat u optimaal kunt genieten. Laat u verrassen door onze culinaire hoogstandjes!

Volop mogelijkheden voor uw huwelijksjubileum in de regio Zwolle

Of het nu gaat om een 25-jarig huwelijksfeest of 50-jarig huwelijksfeest, jullie willen jullie mijlpaal vieren. Jullie huwelijksjubileum vieren jullie dan ook graag op een bijzondere locatie. ‘t Witte Peerd is zo’n locatie. Er zijn tal van mogelijkheden om van jullie 25-jarig huwelijksfeest of 50-jarig huwelijksfeest een schitterende dag te maken. Denk hierbij aan: catering, entertainment en als het weer het toelaat, dan kunnen jullie plaatsnemen op ons dakterras. Samen zorgen wij ervoor dat jullie huwelijksjubileum in de buurt van Zwolle een dag wordt om nooit te vergeten.

Huwelijksjubileum Zwolle

Makkelijk bereikbaar

Wij beschikken over een drietal zalen, variërend in grootte, elk geschikt voor diverse groepsgroottes. Stuk voor stuk multifunctionele zalen die jullie kunnen huren voor bijvoorbeeld jullie 25-jarig huwelijksfeest of 50-jarig huwelijksfeest. De zalen zijn voorzien van een goede geluidsinstallatie, de juiste verlichting en meer. Daarnaast is onze locatie zeer eenvoudig te bereiken en is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Naast Zwolle, is onze locatie in Nieuwleusen ook goed bereikbaar vanuit Staphorst, Dalfsen en Genemuiden. Dit maakt ‘t Witte Peerd de ultieme locatie voor jullie huwelijksjubileum in de regio Zwolle.

Offerte op maat voor uw huwelijksjubileum in de buurt van Zwolle

Van het organiseren van een groot huwelijksfeest tot een klein en intiem feest. Hoe u het ook wilt doen, ‘t Witte Peerd in Nieuwleusen is de perfecte locatie voor jullie huwelijksjubileum in de buurt van Zwolle. Wij willen jullie graag alle zorgen ontnemen en denken mee over ieder detail. Van bohemian tot klassiek, elk gewenste sfeer of stijl kan worden toegepast op bijvoorbeeld jullie 25-jarig huwelijksfeest of 50-jarig huwelijksfeest. Daarbij geven wij ieder huwelijksfeest een persoonlijke touch, want elk feest is uniek. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 0529-481295 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag nodigen wij jullie uit voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor jullie huwelijksjubileum in de regio Zwolle.