Trouwlocatie Dalfsen

Gaat u trouwen en bent u op zoek naar dé trouwlocatie vlakbij Dalfsen? Dan bent u bij ‘T Witte Peerd aan het juiste adres! Bij ons wordt uw feest tot in de kleinste puntjes geregeld. Wij staan voor persoonlijke betrokkenheid, gastvrijheid, culinaire kwaliteit en ook niet onbelangrijk gezelligheid! Bij ‘T Witte Peerd begrijpen we hoe speciaal een trouwdag is. Deze bijzondere dag viert u het liefst met familie, vrienden en kennissen. Daardoor dient elke trouwerij aan verschillende persoonlijke eisen te voldoen. Het aantal genodigde gasten verschilt bij ieder individueel feest. Vanwege onze flexibiliteit en het in bezit zijn van verschillende zalen is er bij ons van alles mogelijk. Op deze manier spelen wij in op elke individuele situatie. Wilt u graag meer weten over onze trouwlocatie bij Dalfsen? Lees deze pagina dan goed door.

Meer dan een trouwlocatie in de regio Dalfsen

Behalve een trouwlocatie bij Dalfsen, is onze prachtige locatie uitermate geschikt voor een huwelijksjubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst. Bij ons kunt u voor diverse gelegenheden een zaal huren. Het is niet mogelijk om zelf de catering te verzorgen bij onze zaalhuur. Wij leveren graag een totaalproduct, zodat u écht onbezorgd kunt genieten! 't Witte Peerd is de mooiste catering- en feestlocatie voor uw bijeenkomsten!

Goed bereikbaar

De bereikbaarheid van een geschikte locatie is erg belangrijk. ‘T Witte Peerd voldoet aan deze eisen en is zeer goed bereikbaar voor alle gasten van de trouwlocatie Dalfsen. Ons partycentrum is gevestigd in Nieuwleusen, vlakbij Dalfsen, Zwolle, Genemuiden en Staphorst. Dit partycentrum is zeer goed te bereiken en wij bieden daarnaast een ruime (gratis) parkeergelegenheid voor auto’s. Ook de bereikbaarheid via het openbaar vervoer is erg goed. Vanaf station Zwolle stopt u na slechts 17 minuten via buslijn 29 al bij de halte Nieuwleusen centrum, de halte voor ‘T Witte Peerd. Vanaf Dalfsen kunt u met buslijn 591 in minder dan 25 minuten onze locatie bereiken. Wij verwelkomen u dan ook graag en eenvoudig bij dé trouwlocatie Dalfsen.

Veel mogelijk bij onze trouwlocatie nabij Dalfsen

Een trouwerij is een bijzondere dag en dat begrijpt ‘T Witte Peerd. Wij bieden u daarom ook zeer veel mogelijkheden bij onze trouwlocatie bij Dalfsen. Om te beginnen beschikken wij over een drietal zalen. Mede door de ruime keuze aan zalen bieden wij voor elke gelegenheid een passende sfeervolle ruimte. Bij ‘T Witte Peerd zijn we al lange tijd bekend met het organiseren van huwelijksfeesten, de ervaring is dan ook ruim te noemen. Deze ervaring gebruiken wij om u te kunnen adviseren en helpen met een gepaste invulling van deze bijzondere dag. U kunt denken aan belangrijke keuzes met betrekking tot eten, drinken, muziek maar ook persoonlijke wensen betreffende sfeer. Wij houden daarbij altijd rekening met het door u te besteden budget. Bij interesse kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij informeren u dan over alle mogelijkheden wat betreft onze trouwlocatie bij Dalfsen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij trouwlocatie Dalfsen

De huwelijksdag is de mooiste dag van uw leven. Wij hebben alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets krijgen wij veel aanvragen voor trouwlocatie nabij Dalfsen binnen. Onze zalen zijn multifunctioneel en wanneer het weer het toelaat kunt u genieten van een borrel op het terras. Kom gerust eens langs en laat u inspireren door onze prachtige trouwlocatie nabij Dalfsen. Van het diner tot een dansfeest, wij ondersteunen u graag met de voorbereidingen van uw huwelijksdag! Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Dat kan via 0529-481295 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interesse in onze trouwlocatie dichtbij Dalfsen?

Zoekt u een geschikte trouwlocatie in de buurt van Dalfsen? In dat geval heeft u zojuist dé perfecte locatie weten te vinden. ‘T Witte Peerd is erg ervaren en helpt u graag een onvergetelijk feest te organiseren dat voldoet aan uw specifieke wensen. Wilt u meer informatie inwinnen over de vele mogelijkheden? Neem in dat geval gerust contact met ons op! Dit kunt u gemakkelijk doen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 0529-481295. De ervaren en gastvrije medewerkers van ‘T Witte Peerd verwelkomen u graag op onze trouwlocatie bij Dalfsen!

hapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjes
bruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloft

Gallery zalen bruiloft (2)

evenementenevenementen