Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

Gaat u trouwen en bent u op zoek naar een trouwlocatie in de regio Dalfsen? Dan bent u bij ‘t Witte Peerd aan het juiste adres! Bij ons wordt uw feest tot in de kleinste puntjes geregeld. Wij staan voor persoonlijke betrokkenheid, gastvrijheid, culinaire kwaliteit en ook niet onbelangrijk gezelligheid! Bij ‘t Witte Peerd begrijpen we hoe speciaal een trouwdag is. Deze bijzondere dag viert u het liefst met familie, vrienden en kennissen. Daardoor dient elke trouwerij aan verschillende persoonlijke eisen te voldoen. Het aantal genodigde gasten verschilt bij ieder individueel feest. Vanwege onze flexibiliteit en het in bezit zijn van verschillende zalen is er bij ons van alles mogelijk. Op deze manier spelen wij in op elke individuele situatie. 

Veel mogelijk bij onze trouwlocatie in de buurt van Dalfsen

Een trouwerij is een bijzondere dag en dat begrijpt ‘t Witte Peerd. Wij bieden u daarom ook zeer veel mogelijkheden. Om te beginnen beschikken wij over een drietal zalen. Mede door de ruime keuze aan zalen bieden wij voor elke gelegenheid een passende en sfeervolle ruimte. Bij ‘t Witte Peerd zijn we al lange tijd bekend met het organiseren van huwelijksfeesten, de ervaring is dan ook ruim te noemen. Deze ervaring gebruiken wij om u te kunnen adviseren en helpen met een gepaste invulling van deze bijzondere dag. U kunt denken aan belangrijke keuzes met betrekking tot catering en entertainment. Wij houden daarbij altijd rekening met het door u te besteden budget en uw persoonlijke wensen. Bij interesse kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij informeren u dan over alle mogelijkheden wat betreft onze trouwlocatie in de buurt van Dalfsen.

Trouwlocatie Dalfsen

Meer dan een trouwlocatie in de regio Dalfsen

Behalve een trouwlocatie bij Dalfsen, is onze prachtige locatie uitermate geschikt voor een huwelijksjubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst. Bij ons kunt u voor diverse gelegenheden een zaal huren. Het is niet mogelijk om zelf de catering te verzorgen bij onze zaalhuur. Wij leveren graag een totaalproduct, zodat u écht onbezorgd kunt genieten! 't Witte Peerd is de mooiste catering- en feestlocatie voor uw bijeenkomsten! Ook beschikken wij over een cafetaria

Goed bereikbaar

De bereikbaarheid van een geschikte locatie is erg belangrijk. ‘t Witte Peerd is zeer goed bereikbaar voor alle gasten. Ons partycentrum is gevestigd in Nieuwleusen, vlakbij Dalfsen, Zwolle, Genemuiden en Staphorst. Wij bieden gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook de bereikbaarheid via het openbaar vervoer is erg goed. Vanaf station Zwolle stopt u na slechts 17 minuten via buslijn 29 al bij de halte Nieuwleusen centrum, de halte voor ‘t Witte Peerd. Vanaf Dalfsen kunt u met buslijn 591 in minder dan 25 minuten onze locatie bereiken. Wij verwelkomen u graag bij onze trouwlocatie in de buurt van Dalfsen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij onze trouwlocatie in de regio Dalfsen

De huwelijksdag is de mooiste dag van uw leven. Wij hebben alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets krijgen wij veel aanvragen voor onze trouwlocatie binnen. Onze zalen zijn multifunctioneel en wanneer het weer het toelaat kunt u genieten van een borrel op het terras. Kom gerust eens langs en laat u inspireren door onze prachtige trouwlocatie in de regio Dalfsen. Van het diner tot een dansfeest, wij ondersteunen u graag met de voorbereidingen van uw huwelijksdag! Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Dat kan via 0529-481295 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interesse in onze trouwlocatie in de regio Dalfsen?

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Ontdek de trouwlocaties van 't Witte Peerd. ‘t Witte Peerd is erg ervaren en helpt u graag een onvergetelijk feest te organiseren dat voldoet aan uw specifieke wensen. Wilt u meer informatie inwinnen over de vele mogelijkheden? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 0529-481295. Wij verwelkomen u graag op onze romantische trouwlocatie in de regio Dalfsen!