Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

Een feest of bijeenkomst geven in één van onze multifunctionele zalen nabij Rouveen? Goed idee! U kunt bij ons sfeervolle zalen huren voor 10 tot 250 personen. 't Witte Peerd helpt u graag bij het organiseren van uw feest of bijeenkomst. U huurt bij ons een zaal inclusief eten en drinken. Zo wordt u volledig ontzorgt. Voor vragen over de mogelijkheden voor zaalverhuur in de regio Rouveen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Maak uw feest onvergetelijk

Geen feest of bijeenkomst is hetzelfde. U wilt natuurlijk een feest of bijeenkomst geven die al uw gasten zullen herinneren. Daarom helpen wij u bij een gepaste invulling. Samen bespreken wij uw wensen met betrekking tot het eten, de sfeer, muziek en uiteraard het budget. Of het nu gaat om een zaal huren in de regio Rouveen voor kleine of grote gezelschappen. ‘t Witte Peerd zorgt ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.

Zaal huren Rouveen

Ontdek alle mogelijkheden

U kunt voor diverse feesten en partijen een zaal huren in de buurt van Rouveen. Ons partycentrum beschikt over drie prachtige zalen. In al onze zalen zijn de mogelijkheden eindeloos. Vanaf onze bovenzaal kunt u ook het dakterras bereiken. Bij mooi weer, kunt u hier heerlijk vertoeven. U heeft daarnaast een schitterend uitzicht op het Palthebos.

Goede bereikbaarheid

U vindt het natuurlijk belangrijk dat al uw gasten eenvoudig kunnen parkeren. Bij ‘t Witte Peerd kunnen al uw gasten gemakkelijk parkeren op onze gratis parkeerplaats. Binnen 12 minuten bent u bij ‘t Witte Peerd. Liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen probleem. De halte Nieuwleusen Centrum staat exact voor het zalencentrum. ‘t Witte Peerd ligt op steenworp afstand van Rouveen, ZwolleGenemuiden, Staphorst en Dalfsen.

Direct een zaal huren in de regio Rouveen?

Van Zwolle (bijvoorbeeld voor een huwelijksjubileum) tot Staphorst, steeds meer mensen weten ons partycentrum in Nieuwleusen te vinden. Bent u geïnteresseerd in een zaal huren in de buurt van Rouveen? Neem dan contact met ons op. Heeft u vragen? Neem dan ook geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0529-481295 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij beantwoorden al uw vragen omtrent een zaal huren in de omgeving van Rouveen.