Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

Gezellig met vrienden of familie op het terras zitten in Nieuwleusen? Kom dan naar ‘t Witte Peerd! Wij hebben een groot terras waar u even heerlijk het vakantiegevoel kunt beleven onder het genot van een hapje en dranken. Geniet van al het lekkers op onze menukaart, profiteer van een goede sfeer en ontspan. Dit gezellige terras in Nieuwleusen verwelkomt u dan ook graag!

Een uitgebreide menukaart met heerlijke broodjes

Bij ‘t Witte Peerd vindt u een uitgebreide menukaart met heerlijke broodjes en andere lekkernijen. Onze koks staan dan ook graag voor u klaar om u van een maaltijd te voorzien op het terras in Nieuwleusen. Zo maken wij onder andere graag een broodje beenham, carpaccio of club sandwich voor u klaar. Neem gerust onze menukaart eens door op onze website, zodat u vast een beeld heeft van de hapjes en drankjes!

Ontmoet vrienden en familie

Ons terras in Nieuwleusen is de perfecte plek om vrienden en familie te ontmoeten. U zorgt voor het gezelschap, dan zorgen wij voor gezellige sfeer! Ons terras is de ideale plek om weer met elkaar bij te kletsen en natuurlijk een drankje te nuttigen. Daarnaast kunt u ook bij ons terras in Nieuwleusen terecht om samen te lunchen, borrelen of te dineren. Onze keuken is voor u open, waardoor we u graag voorzien van de lekkerste snacks. Met wie komt u binnenkomt een terrasje pikken?

Meer dan een terras

Wij heten u graag welkom op ons terras in Nieuwleusen! Maar naast het terras heeft ‘t Witte Peerd meer te bieden. Geniet ‘s middags van de zon en verplaats u in de avond naar binnen. Hier hebben wij een eetcafé waar wij ook een biljart- en pooltafel hebben staan. Kom daarom eerst een hapje eten of drinken en sluit de avond af met een competitief potje biljart!

Wanneer zien we u op ons terras in Nieuwleusen?

Kom even heerlijk ontspannen op ons gezellige terras in Nieuwleusen. Het terras is goed te bereiken en is op steenworp afstand van Rouveen, Zwolle, Genemuiden, Staphorst en Dalfsen. Heeft u vragen? Neem voor meer informatie contact op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0529-481295. We verwelkomen u graag op ons terras in Nieuwleusen!