Bierfest Nieuwleusen
From Saturday, 14 October 2017 -  9:00
To Sunday, 15 October 2017 -  2:00
Hits : 2488
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

14 oktober 2017 is het weer zover. In 't Witte Peerd, aan lange biertafels, met bediening in lederhosen en Beierse jurkjes zal het Bierfest van Nieuwleusen anfangen!
Het Bierfest zal op zaterdag 14 oktober 2017 in Nieuwleusen worden gehouden in de feestzaal bij 't Witte Peerd aan het westeinde, en staat in het teken van muziek, bier, worst en traditionele klederdracht. Tijdens dit gezellige herfstfestijn komen de beste Schlager- en Tirolermuziek naar voren.
Grote pullen bier, de daarbij behorende stevige kost, uitgedoste en deinende feestgangers bepalen de ‘stimmung’.

Line-up
Muziek is tijdens dit Bierfest belangrijk, de organisatie is enorm blij dat ze een geweldige band kan voorstellen. 14 oktober steht Anseltaler live on stage bei Partycentrum Het Witte Peerd in Nieuwleusen... Check: ✔ Nè Wies ✔ Halbe liters Bier ✔ Schöne Mädeln ✔ Abgefahrene Partystimmung ... Seit ihr bereit für eine riesige große Party? Jetzt freuen wir uns darauf! Anseltaler!

Het Bierfest dat geheel volgens de traditie van de oosterburen, goed gevierd dient te worden. Met de duitse inrichting en bijbehorende muziek wordt het gegarandeerd een supergezellige avond.

Om 21.00 uur trapt Anseltaler het Bierfest af. Dit kei-goede gezelschap, draagt zorg voor een muzikaal geweld van allerlei toonaarden. Knotsgek en superbest!

Location Het Witte Peerd