Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

Op zoek naar een restaurant in Nieuwleusen? ‘t Witte Peerd is zowel een café als restaurant in de prachtige omgeving van Nieuwleusen. Wij serveren diverse maaltijden en u kunt daarbij gebruik maken van ons gezellige café. Voor een uitgebreide lunch of een gezellig diner, kunt u bij ons terecht. We heten u dan ook van harte welkom in ons restaurant in Nieuwleusen!

Bekijk onze menukaart

Café, brasserie en partycentrum in één

’t Witte Peerd in Nieuwleusen kenmerkt zich door de veelzijdigheid van het restaurant. U kunt bij ons dineren met vrienden en familie onder het genot van een heerlijke maaltijd en fris drankje. Het restaurant is voorzien van een café, brasserie en partycentrum waar u de hele avond kunt vertoeven. In ons restaurant in Nieuwleusen laat ons personeel u graag kennismaken met de gezelligheid en veelzijdigheid van deze locatie.

Met een groep dineren

Ons restaurant in Nieuwleusen is uitermate geschikt voor grote groepen om bij ons te komen dineren. Denk hierbij aan een familiediner met kerst, een bedrijfsuitje met alle werknemers of een reünie met mensen uit het eerder verleden. Ons restaurant in Nieuwleusen stelt u graag op uw gemak, waarbij wij diverse gerechten op onze menukaart hebben staan. Aan een goede keuken ontbreekt het niet en daarbij brengen wij ook graag wat gezelligheid en sfeer met ons mee. Zien wij u binnenkort in ons restaurant in Nieuwleusen?

Een uitgebreide menukaart

Heeft u onze menukaart nog niet bekeken? We hebben diverse gerechten die vers worden bereid in ons restaurant in Nieuwleusen. Zowel voor de kids als voor u maken wij graag een gerecht naar uw wens klaar. Bekijk hier onze menukaart!

Kom dineren in ons restaurant in Nieuwleusen!

Met wie komt u binnenkort lunchen of dineren in ons restaurant in Nieuwleusen? We heten u graag van harte welkom! Ons adres is Westeinde 5 - 7711 CH Nieuwleusen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Maak een reservering en kom dineren in ons restaurant in Nieuwleusen!