Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

Kom heerlijk lunchen op ons terras of in onze brasserie! ‘t Witte Peerd serveert u graag de lekkerste lunchgerechten uit onze keuken. We hebben voor u een uitgebreide lunchkaart met diverse maaltijden en daarmee voor ieder wat wils. U kunt dit buiten op ons terras nuttigen of kom gezellig binnen in onze brasserie zitten. We heten u dan ook graag welkom om te lunchen in Nieuwleusen!

Een heerlijke lunchkaart met verse producten!

Wanneer u bij ons komt lunchen in Nieuwleusen laten we u graag kennis maken met onze uitgebreide lunchkaart. U kunt bij ons terecht voor broodjes, burgers, salades, snacks en andere lekkernijen. Daarbij hoort natuurlijk ook een lekker drankje die wij u graag serveren. Naast de volwassen maaltijden, hebben wij ook gerechten en drankjes gericht op de kinderen. De gerechten bestaan uit verse producten die onze koks graag voor u in onze keuken bereiden!

Een dagje uit in Nieuwleusen

Nieuwleusen is een prachtige plek om ook eens te bezoeken wanneer u een dagje uit wil. Heeft u er al een mooie fietsroute opzitten? Kom dan tussendoor eens lunchen bij ‘t Witte Peerd in Nieuwleusen. Geniet van de rust en omgeving door op ons terras te zitten en te genieten van de stralende zon. Laat het weer het niet helemaal toe? Dan kunt u uiteraard ook plaats nemen in onze brasserie!

Combineer de lunch met een activiteit

U kunt het lunchen perfect combineren met een andere activiteit in Nieuwleusen. Wat er precies te doen is in Nieuwleusen is onder andere het Grammofoonmuseum die de geschiedenis is laat zien van deze plaats. Maar u kunt natuurlijk ook eerst shoppen in Zwolle, waarna u in Nieuwleusen komt lunchen. Wilt u het dichter bij ‘t Witte Peerd houden? Dan nodigen we u graag uit voor een potje darten of poolen!

We verwelkomen u graag om te lunchen in Nieuwleusen!

Geniet van een heerlijke lunch bij ‘t Witte Peerd in Nieuwleusen! Maak kennis met het broodje carpaccio, burger menu of gerookte kip salade. U kunt voor de deur gratis parkeren. Vanaf 11:30 heten we u van harte welkom om te lunchen in Nieuwleusen!