Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

Zin om lekker eens niet te koken en het eten in Nieuwleusen te bestellen? Bij ‘t Witte Peerd zijn er diverse maaltijden waar u heerlijk van kan genieten. Zo hebben wij voor ieder wat wils door onze uitgebreide menukaart. U kunt niet alleen genieten van een snelle hap, maar denk ook eens aan een spareribs menu wanneer u eten gaat bestellen in Nieuwleusen!

De gerechten van ‘t Witte Peerd

Zoals we al even zeiden hebben wij verschillende gerechten waarmee we u blij kunnen maken. Onze cafetaria staat bijvoorbeeld graag voor u klaar wanneer u patat of een ander gerecht uit de frituur in Nieuwleusen wilt. Naast patat hebben wij ook ander eten dat u kunt bestellen bij ‘t Witte Peerd in Nieuwleusen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Burger Menu's, Schnitzel Menu's of Kip Menu's. Daarbij hebben wij ook salades en voor de kleine eter een kindermenu! Bekijk daarom snel ons menu en laat ons weten wat wij voor u klaar kunnen maken.

Hapjes en drankjes uit onze brasserie

Wanneer u eten wilt bestellen in Nieuwleusen kan dit in onze brasserie! Onze keuken maakt het voor u mogelijk om te genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. De koks bereiden dit vers in onze brasserie wanneer u een bestelling plaatst bij één van onze medewerkers. Wilt u liever op locatie eten? Ook dat kan! Wij heten u graag van harte welkom op ons terras of in onze brasserie in Nieuwleusen.

Bestellen bij ‘t Witte Peerd

Voor het bestellen van eten kunt u contact opnemen met ‘t Witte Peerd in Nieuwleusen. Wij noteren graag uw bestelling en laten u graag kennismaken met onze keuken. We laten u weten hoe lang dit ongeveer gaat duren, zodat u op de gewenste tijd het eten kunt ophalen. Parkeren kan bij onze brasserie in Nieuwleusen!

Voor het bestellen van eten kunt u bij ons terecht in Nieuwleusen!

Heeft u onze menukaart al kunnen bekijken? Maak het uzelf makkelijk door eten te bestellen bij ‘t Witte Peerd in Nieuwleusen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 529-481295. We nemen dan graag uw bestelling op en zorgen ervoor dat uw gerecht vers in onze keuken bereid wordt.