Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

Eten bij het gezelligste eetcafé in Nieuwleusen? Dan mag u ‘t Witte Peerd zeker niet overslaan! Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van een heerlijke maaltijd met daarbij fris of een borrel. Het café in Nieuwleusen beschikt over een ruim terras, waar u overdag en in de avond met vrienden en familie aan kunt schuiven. Is het wat minder weer buiten? Dan heten we u van harte welkom in ons eetcafé in Nieuwleusen!

 

Een snelle hap of een uitgebreid menu

Ons eetcafé in Nieuwleusen beschikt over een ruime keuze aan eten en drinken. Wilt u vanavond makkelijk eten? Een snelle hap doet wonderen! Ga onder andere voor een patatje oorlog, een burger menu of een lekkere salade. Daarnaast kunt u ook gaan voor een uitgebreider menu. Deze kunt u vast bekijken voordat u naar ons eetcafé in Nieuwleusen komt. Met welk gerecht kunnen wij u blij maken? Bekijk ons menu!

Het gezelligste café!

Naast dat u bij ons heerlijk kunt genieten van het eten en drinken, zorgen wij er ook voor dat u met vrienden en familie een onvergetelijke tijd heeft. Ons eetcafé in Nieuwleusen is namelijk ook voorzien van een biljarttafel en dartbord. Hier kunt u met uw gezelschap gebruik van maken onder het genot van een lekker hapje en drankje! Daarnaast is onze locatie ook zeker geschikt om eens te komen kaarten, een competitie kan hier bijvoorbeeld ideaal plaatsvinden!

De openingstijden van ons eetcafé

Het hele jaar door heten wij u van harte welkom in ons eetcafé in Nieuwleusen. Wilt u graag eens langskomen? Dat kan! Hieronder hebben wij voor u de openingstijden gezet die het hele jaar door van toepassing zijn in ons café in Nieuwleusen:

- Maandag van 11:30 tot 20:00 uur
- Dinsdag van 11:30 tot 20:00 uur
- Woensdag van 11:30 tot 20:00 uur
- Donderdag van 11:30 tot 20:00 uur
- Vrijdag van 11:30 tot 21:00 uur
- Zaterdag van 11:30 tot 20:00 uur
- Zondag van 12:00 tot 20:00 uur

Kom langs in ons eetcafé in Nieuwleusen!

Onze menukaart staat vol met lekkere gerechten die wij graag voor u in onze cafetaria klaarmaken. Naast ons eetcafé, kunt u ook op de mooiere dagen genieten van het weer op ons grote terras. Heeft u vragen of wilt u graag een bestelling plaatsen? Bel dan via 0529-481295 en kom langs in ons eetcafé in Nieuwleusen!

Bekijk onze menukaart